Brouwen op maatUW EIGEN BIER

Wil je zelf eens een eigen bier brouwen, of wil je eigen bier verkopen, maar heb je geen eigen brouwerij, dan kan je bij ons komen brouwen. Jos is er de hele dag bij, maar het meeste werk doe je zelf, zodat je met recht kunt spreken van een eigen gebrouwen bier.

http://www.brouwerijdekip.nl/wp-content/uploads/2018/02/JosDeBrouwer.png

BROUWEN
MET JOS

Je vergeet nooit die eerste zip van jouw eigen bier.
  • Eén brouwsel bevat ongeveer 1000 liter bier. Dit komt overeen met ongeveer 3000 33cl flesjes ofwel 125 dozen;
  • Na het brouwen gaat het bier in vergistingstanks, en vervolgens in lagertanks. Deze werkzaamheden nemen wij voor onze rekening;
  • Na het lageren (ongeveer 3 – 4 weken na het brouwen), gaan we bottelen;
  • We bottelen in longnek flessen (geen statiegeld) en verpakken die in kartonnen dozen van 24 flesjes;
  • Kom je zelf helpen met bottelen (met 2 man) dan zit dit in de prijs inbegrepen. Moeten wij voor je bottelen, dan wordt dit extra in rekening gebracht;
  • Grondstoffen kunnen wij voor je regelen, maar je kunt ook zelf grondstoffen meebrengen. Voor grondstoffen hanteren wij de prijzen van Brouwland.

“Most people hate the taste of beer to begin with. It is, however, a prejudice.”

Winston Churchill
RESERVEREN

De brouwdagen zijn gemiddeld enkele maanden vooruit vol gepland, dus hou rekening met een wachttijd voordat je aan de slag kunt.

LABELS

Deze dienen zelfklevend te zijn, op rol. De specificaties krijg je wanneer we een brouwdag afspreken.

http://www.brouwerijdekip.nl/wp-content/uploads/2018/02/Labels.png
http://www.brouwerijdekip.nl/wp-content/uploads/2018/02/GlasInLood_03.jpg